2018 Model Swain Rehberi

Swain geri döndü ama bu kez Beatrice’i evde bıraktı 😦

swain rehber 2018 lol league of legends

Burada “Büyücülük” ana seçim. Yanına ise can çalmamızı güçlendiren “Hakimiyet” rünlerini alıyoruz.

swain 2018 runes runler rehber

Sihirli Yıldız
Swain’in Q yeteneği iyi hasar veriyor ama menzili kısa. Sihirli Yıldız koridordaki dürtmelerinizi kolaylaştıracaktır ayrıca W yeteneğinizle birlikte kullanması da kolay (uzun menzilli olduğu için)

Mana Akışı Yüzüğü
Swain’de sonuçta bir büyücü. Q yeteneğinin bekleme süresi kısa ama mana bedeli oldukça yüksek. Bu rün sayesinde arada sırada mana bedelini es geçmek süper faydalı.

Yücelik
Swain ile ne kadar yetenek kullanırsak o kadar iyi. Düellolarda çabucak yetenek kullanmanın önemi aşikar. Yücelik burda devreye giriyor ve istediğimiz kadar Bekleme Süresi Azaltma yapmamıza olanak sağlıyor.

Yaklaşan Fırtına
Karakterimiz oyun ortasında ve sonlara doğru parlayan bir büyücü olduğu için yarım saatten önce oyunu kazanmamız pek olası değil. Oyunun sonlarında ise kazanma şansımızı iyice arttırmak için Yaklaşan Fırtına sayesinde YG depoluyoruz.

Belden Aşağı
Pasifimiz haraket ve eylem kısıtlamalarına uğrayan rakiplerle direk alakalı olduğu için bu seçenek çok bariz ön plana çıkıyor.

Açgözlü Avcı
Swain can çalma büyücüsü, tıpkı önceden olduğu gibi. Daha fazla can çalma eklemek rakibin bizimle baş etmesini oldukça zorlaştıracaktır.

EŞYALAR

Burda hangi eşya tek tek neyi güclendiriyor neye yarıyor uzun uzun anlatmayacağım. Zaten az biraz LoL oynayan birisi bu eşyalara aşinadır.

Başlangıç
-Doran’ın Yüzüğü
-Can ve Mana iksirleri

Çizme
-Sihirbaz Pabuçları

Sırasıyla Çıkılacak Eşyalar
-Morellonomicon
-Hextech Roketkemer-01
-Liandry’nin Eziyeti
-Rylai’nin Kristal Asası
-Zhonya’nın Kumsaati

SONUÇ
Swain oyun anlayışı olarak oldukça değişmiş. Eskiden kendi halinde takılır, takım dövüşü olunca girer, bitince çıkar giderdi. Yeni Swain yine aynı ruha sahip ama şimdi kuvvetli bir modern orta koridor şampiyonunda olması gereken meziyetlere sahip.

Swain’e bakıpta Vladimir‘den esintiler görmemek imkansız. Sonuçta o da bir can çalan büyücü. Swain’i burda farklı kılan Vladimir’in biraz eskimiş kalması ve dövüşlerde haksız avantajı varmış gibi hissettirmesi. Swain ise takım dövüşlerine kattığı yüksek hasar, yüksek can çalma potansiyeli ve kombinlemesi zevkli yetenekleri ile fark yaratıyor.

Rakibi delirtme potansiyel olan, yepyeni bir şampiyon olmuş Swain. Eski Swain ile tek bağı ruhu ve kişiliği kalmış. Oynaması zevkli, farklı birine dönüşmüş. Bana sorarsanız olması gerektiği gibi olmuş. Kısacası “Swain gibi Swain” olmuş diyebilirim. Bu rehberi hazırlarken çok farklı kaynaklardan yazılar okudum, videolar izledim hatta kendimde bizzat oynadım. Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki yazım sırasında hep yazı bitsede Swain oynasam diye düşündüm. Yazı nihayet bitti, ben Swain oynamaya kaçar dostlarım. Sorularınızı ve görüşlerinizi merakla bekliyorum!

Yazar: Wolfox

Kendini bildi bileli oyun oynuyor, oynamaya da devam edecek. Amacı, yıllar boyu biriktirdiği deneyim ve tecrübeleri oyuncu dostlarına aktarmak.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s